zondag 24 juli 2011

Ze komen en gaan,

onze logeetjes! Dame Lucaria is alweer opgehaald. Ook zijn er drie pensionkonijnen bij gekomen:
nijnen636.jpg
Mickey links & Tom rechts. Tom was een ex-opvanger.

nijnen624.jpg
Joep. Joep is een superlief konijn. Zijn baasjes hebben een heel gelamineerd blaadje meegegeven, ik vond het wel grappig:
nijnen621.jpg

Helaas is Breezer 'gegaan'. De medicijnen en onze zorg hebben haar helaas niet kunnen redden. Gisterochtend is ze overleden. Het maakte indruk op ons allemaal en we vinden het superjammer. Dit soort dingen zijn dan weer minder leuk.
Breezer3.jpg

En er is nog meer slecht nieuws... Er zijn 6 zieke konijnen. Ze hebben allemaal maag- en darmproblemen: diarree, verstoppingen, klotsende buiken... We weten eigenlijk niet zo goed hoe het komt. Het heeft in ieder geval te maken met de verharingsperiode, maar de konijnen krijgen flink hooi dus zouden de problemen mee moeten vallen. Het weer zou er ook invloed op kunnen hebben, maar we hebben geen idee.
De konijnen die ziek zijn:
SDC14637
SDC14639
Pensionkonijnen Momo & Snuf


Snuffel, die eigenlijk zou gaan daten met knappe vent Droopy, maar ze moet natuurlijk eerst beter worden... Dit is Droopy, hij is niet ziek:
nijnen628.jpg


Snuf, al eet hij wel beetjes

nijnen334.jpg
Boef, zij eet nog goed

nijnen484.jpg
Phantom

Alle konijnen krijgen medicatie. Snuf, Snuffel en Boef doen het goed maar zijn nog steeds aan de medicatie. We hopen dat ze allemaal snel beter worden...

1 opmerking:

  1. Wat sneu voor Breezer.... en wat zielig dat er wat konijnen ziek zijn. Boef heeft inderdaad altijd wat last als ze gaat ruien. Meestal knapt ze snel weer op. Hopelijk nu ook en dat geldt natuurlijk ook voor die andere schatjes. Beterschap allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen