zondag 10 juli 2011

Pluis, pluis en nog eens pluis!

nijnen504.jpg

Deze twee bolletjes pluis zijn op vakantie bij ons. Roosje en Bono heten ze. Het is een koppel voedster x gecastreerde ram en het zijn 2 teddywidders. Zoals je kunt zien is dat een langharig ras. Roosje en Bono verblijven tot en met 25 juli in de opvang. De baasjes van de twee lezen mee vanaf hun vakantieadresje, dus komt er tussendoor nog een update van ze.

We hebben nog twee vakantiegangers, namelijk de binnenkonijnen van Simone (vrijwilliger). Het zijn Shief en Sherrif, een koppel voedster x gecastreerde ram. Ze verblijven in de opvang tot en met 20 juli.




Het andere koppel van Simone, Sem en Fritz, verblijven bij Sef. Dit is omdat Sem een kapotte anus had en daar moet ze nog van herstellen. Ze heeft ook een kap om, zodat ze niet bij de wond kan komen:

Het ziet er grappig uit hoe onhandig ze is met dat ding, maar het is ook heel zielig natuurlijk. Daarbij heeft ze ook nog eens oormijt gekregen.

Fritz
De twee moesten uit elkaar, dus bij Sef worden Sem en Fritz ook herkoppeld.


Alpha is opgehaald! Arends vriendinnetje Yvet was overleden en hij was al snel eenzaam. Hun baasje heeft Alpha meegenomen om te koppelen aan Arend. Als het niet lukt, komt Alpha terug en mag Arend het met een andere dame proberen.

Ook hebben we een berichtje gekregen van Carina, waar Carlos heen is gegaan. Ze schreef:
"Met Carlos gaat het prima, zie hier een paar foto's;





(klik op deze link voor de rest van de foto's)

We zijn heel blij met hem! Met rustige benadering word hij steeds vrijer en komt zelf naar me toe (als ik iets lekkers heb haha)of als ik rustig op de grond zit. Komt helemaal goed!

Groetjes, Carina en DaniĆ«l"

Het is altijd leuk om dit soort berichtjes te krijgen.

Als afsluiter nog een fotootje van het laatst overgebleven babykonijntje:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten