zaterdag 30 juli 2011

In de vakantie periode worden geen konijnen uitgeplaatst....

Riep ik steeds heel hard.... Nou, afgelopen woensdag op een regenachtige avond was het het super druk! en maar liefst 3 koppels konden een nieuw thuis vinden. Gerrit & Nina naar een gezin gegaan. Big en Boef zijn naar de baasjes van Breezer gegaan. Waar ze lekker mogen genieten van aandacht en ruimte! Muffin en Fudge zijn ook opgehaald, ze zijn naar zuid limburg gegaan, waar ze grappig genoeg ook vandaan kwamen! Van Sittard, via Baarlo naar Meersen...

Ook zijn er 3 konijnen gebracht, 1 voedster Olly, nog erg jong ongeveer een half jaar en vollop in de puberteit! En kennen jullie Sneeuwitje nog? een voedstertje dat met 6 andere konijnen vorig jaar na de zomer gebracht waren? Sneeuwitje is op bezoek gegaan bij de buurram, die helaas niet gecastreerd is... gevolg een nest vol pluizeballen! 2 heertjes zijn hier gekomen we hebben ze Frank en Nick gedoopt en wachten bij Sef de castratie af!

Melissa is op vakantie, dus helaas een korte blog zonder foto's!

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat er zo veel konijnen geplaatst zijn! Mooi ook dat Nina en Gerrit al een nieuw huisje hebben gevonden, dat zal José fijn vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welke is Sneeuwitje ook al wer? Mmm, is minder dat ze een nestje had. Maarja, helaas was daar niks meer aan te doen. Ik had idd gelezen dat ze bij Seff zaten. Wel fijn dat er tegelijk 3 koppels een nieuw tehuis hadden gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen