donderdag 9 juni 2011

Vandaag heb ik, zoals beloofd, de foto's van Jazz en Billy (Hanos)!
dag 2
dag 1
dag 1
dag 1
Het ging goed tussen de twee, tot maandag. Toen begonnen ze elkaar helaas aan te vliegen. Als jullie graag willen weten hoe het verder gaat, klik dan op deze link: Koppeling Jazz en Billy. Daar is de koppeling verder te volgen.


nijnen007.jpg
Zoals ik zondag al schreef, zouden meneer Haas en mevrouw Nijn opgehaald worden. Dat zijn ze, gisteren, door twee zussen uit Well.

Ook is er weer een nieuw konijn gebracht: Flappie heet het. Informatie over en foto's van Flappie volgen nog. Zaterdag komen er ook weer nieuwe konijnen! Andere konijnen die op de wachtlijst stonden schijnen geen opvang meer nodig te hebben.

En na een tijdje geen konijnen meer in het zonnetje gezet te hebben, wil ik dat deze keer toch nog even doen. Want onze Merel is nog op zoek...
noefmalvinanijnoos014.jpg
Ze zou een tijd na haar komst in de opvang gekoppeld worden aan Lano. Alleen Merel werd te bang van Lano. In de weblog van donderdag 2 juni kon je lezen dat Merel aan Hanos gekoppeld zou worden, maar die is dus gekoppeld aan Jazz.
Lieve, ietwat bange Merel is dus nog steeds heel erg op zoek naar een plekje met een lieve gecastreerde vent die haar weer wat vertrouwen kan geven. Kun jij dat haar bieden?

3 opmerkingen:

  1. Oei en die nieuwe konijnen die as zaterdag komen, zijn wij: Big en Boef. Maar vanmiddag eerst een afscheidsfeestje met onze mensen-vriendjes Tren (4) en Crit (2). Tot morgen konijnenvriendjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens jullie veel plezier op het afscheidsfeestje Big en Boef, geniet nog maar even van jullie mensenvriendjes. :) Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om onze 2 boefjes, jazz en Billy, hier te zien. Het gaat nog wat moeizaam met koppelen, ze zijn beide al heel wat plukken haar kwijt, maar we houden vol :). Groetjes Lauret

    BeantwoordenVerwijderen