zondag 12 juni 2011

Een Big en een Boef in de opvang...

...onze nieuwe bewoners! Gisteren zijn ze gebracht. Het zijn twee mooie dames, ze passen goed bij elkaar qua kleur. Ze zijn erg lief, gezellig, laten zich goed oppakken en houden wel van een aai. Big knort niet eens! En Boef heeft tot nu toe nog niks geschoept...




Big is het zwarte konijntje en Boef het bonte. Ze mogen op dieet, want ze zijn een beetje te dik. Maar dat maakt ze niet minder leuk! Ik ben in ieder geval weg van ze.

Gisteren is er nog een konijntje gebracht. Ze heet Luna en lijkt best wel op Storm die in de opvang zat. Ze is een lief, rustig konijn.




Zoals beloofd heb ik ook nog wat foto's en informatie van het nieuwe konijntje. Flappie is een dame. Ze lijkt erg veel op Mus! Tegen mij was ze wat knorrig, waardoor ik haar maar met rust heb gelaten. Ik weet dus niet zoveel over haar te vertellen. Dit is ze:


En foto's van Mus ter vergelijking:

Het is net alsof je hetzelfde konijntje ziet als je ze niet kent!

Ook zijn er 2 konijnen herplaatst. Waaronder, eindelijk, onze Merel! Er kwam een jongetje langs met zijn ouders. Ze hadden zich goed ingelezen over konijnen en hadden via een collega gehoord over Haas & Ko. Dus kwamen ze gisterochtend even kijken. Het jongetje vond Merel meteen leuk en de ouders wilden een wat rustiger, lief konijn. Dus kozen ze Merel en heeft Sef haar gekoppeld aan Klein Duimpje.
noefmalvinanijnoos014.jpg
nijnen252.jpg
Het klikte tussen de twee, dus ze zijn meteen mee gegaan. We zijn superblij dat Merel nu een plekje heeft gekregen!

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk, die foto's van "onze" dames Big en Boef. En zeer zeker houden ze van een aai!! Zijn ze te dik?! Dat gaat bij jullie wel goed komen, lekker dollen in de ren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. JAAAAAAAAA Klein Duimpje herplaatst! Wat een geweldig nieuws! :D eindelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, en als Carlos opgehaald is hebben we alleen nog Ronnie over van jullie. Het gaat nog niet perfect met hem, helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Even een mini updat over Ronnie... hij krijgt inmiddels geen medicijnen meer, eet als een bootwerker, alle brokjes gaan erin! en keutelt weer helemaal normaal! Hij is plaatsbaar!! JOEHOE!!

    BeantwoordenVerwijderen