zondag 26 juni 2011

Als eerste, de beloofde foto's van Muffin&Fudge en Alpha. Ze zijn alleen alledrie heel nieuwsgierig, ondernemend en beweeglijk wat het lastig maakt om ze goed op de foto te krijgen.
Ventje Fudge:
nijnen442.jpg
nijnen444.jpg
Zijn dame Muffin:
nijnen440.jpg
nijnen446.jpg

Dame Alpha:
nijnen432.jpg
nijnen429.jpg
nijnen426.jpg

We hebben nog een nieuwe bewoner, namelijk Snuf. Het is een ongecastreerde ram van 3 jaar oud. Hij is erg lief & aanhankelijk, maar staat natuurlijk stijf van de hormonen door de dames in de opvang! Snuf gaat zo snel mogelijk ter castratie.
nijnen436.jpg
nijnen433.jpg

Loebas, de mooie grote vent die bij vrijwilliger Sef verbleef, is ook herplaatst. Zoals hij schreef op zijn eigen weblog heeft hij gedate met een voedster en zodra het hok klaar was, mocht hij verhuizen. Hij is vrijdag opgehaald.



Ook is Carlos herplaatst. Hij was al een tijdje gereserveerd en gisteren heeft hij mogen daten met een kleine, jonge albinodame genaamd Witje. Carlos heeft bijna alleen maar op Witje gereden. Maar er was geen agressie bij dus zijn ze samen naar huis gegaan.
nijnen412.jpg
nijnen412.jpg
nijnen413.jpg
nijnen413.jpg

Tot slot een berichtje van het baasje van Macho (bij ons Witje). Ze schreef:
"In het begin was hij heel verlegen maar hij komt steeds verder los. Eerst rende hij weg als er mensen naar hem toe kwamen, nu zoekt hij zelf de aandacht op. Tegen mensen is hij echt lief met veel snuffelen enzo. Tegen dieren is hij best brutaal maar op een grappige manier. Hij is de baasen dat laat hij ook merken. Hij is heel levendig en avontuurlijk. Hij is constant naar nieuwe plekjes op zoek en hij is een heel fijn konijntje, als hij uit zijn schulp is."



Samen met zijn vriendinnetje Magic:


3 opmerkingen:

  1. Met Witje en Carlos gaat het zover heel goed! Vanmorgen lagen ze tegen elkaar aan te slapen in de kooi en Carlos is hier zelfs heel vrij. Ze lopen op dit moment samen in de tuin, Carlos komt zelfs naar me toe om groente aan te pakken, wel heel voorzichtig, maar hij komt! Hier thuis is Witje de baas. Na gisteren heel veel gereden te hebben op Carlos is het nu heel rustig en heben ze het gezellig samen! Witje likt de oren van Carlos voortdurend en hij vind dat allemaal prima, gaat er zelfs goed voor zitten! Zometeen krijgen ze hun voer en hopelijk krijg ik ze zo ook samen in hun nachthokje gelokt.

    Ik zal snel wat foto's sturen en laten weten hoe het ze verder vergaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk te horen dat die 2 het goed met elkaar kunnen vinden. En het is ook heel logisch dat Witje thuis de baas is, het is haar terrein en ze is en blijft een dame

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad geweldig om te horen! :) Ook super dat Carlos al een beetje uit zijn schulp komt.

    BeantwoordenVerwijderen