donderdag 14 april 2011

Deze keer alleen wat aandacht voor 2 (of eigenlijk 3) opvangers.

<br/><a href="http://oi55.tinypic.com/2i92q34.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Onze Basil! Basil is een erg leuke zwarte hangoordame van ongeveer 3 jaar oud. Ze zit sinds september 2010 in de opvang. Ze is vreselijk lief en is dol op aaien. Er wordt dan ook heel wat geknuffeld met haar.
Ze heeft een knobbeltje pus in haar oor, maar hier heeft ze geen last van. Volgens onze dierenarts hoeft het geen problemen te geven in de toekomst, maar mocht dit wel het geval zijn dan kan het baasje contact met ons opnemen en zorgen wij voor Basil. De ingreep is vrij ingrijpend en zolang ze er geen last van heeft hebben wij besloten om er niks aan te doen.De kans dat ze problemen met het knobbeltje krijgt is lastig in te schatten maar mag haar zeker niet weerhouden van een leuk baasje en een lief vriendje die haar lekker veel aandacht geeft!
Momenteel is ze in een koppelfase, met Lano. Merel bleek geen goede match. Lano is een pittige kerel en Daar schrok Mereltje toch wel behoorlijk van. Basil heeft wat meer power dus wellicht komen deze 2 wel tot elkaar. Er zijn hele kleine vooruitgangen... dus het is nog heel erg spannend!!

<br/><a href="http://oi53.tinypic.com/2zhfx2s.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Dit zijn Blacky en Snoozy. Blacky is (surprise surprise!) de zwarte ex-heer en Snoozy de bruine dame. Ze zijn ongeveer 2 jaar en zijn binnengebracht op 27 november 2010, omdat hun baasjes geen tijd meer hadden om ze te verzorgen. Blacky en Snoozy zijn erg leuk samen: ze zijn van dezelfde grootte (redelijk klein) en dezelfde bouw. Ze houden niet zo van knuffels, maar zijn wel tam, nieuwsgierig en actief. Ze zijn eigenlijk het ideale koppel voor beginners! Ze zijn op zoek naar iemand die een wat ruimte heeft om ze lekker bezig te houden.

1 opmerking: