zaterdag 24 september 2011

6 nieuwe konijnen

Nadat er veel rammen uitgeplaatst zijn, is er ook weer plek voor nieuwe konijnen.

nijnen732.jpg
Dit is Tinus. Tinus is een nog ongecastreerde ram en hij is van mei 2011. Samen met Denyce is hij door Bianca en Gertie opgehaald. Hij is ontzettend leuk en tam. Ondanks dat Tinus pas net in de opvang zit en nog niet gecastreerd is, is hij al geserveerd! Namelijk voor Bibi.

nijnen737.jpg
Dit is dan Denyce. Denyce is een voedster van april 2011. Denyce houdt niet zo van oppakken en is wat schuw, maar verder is ze een ontzettend leuk konijn.

Ook is er vorige week zaterdag een rammetje gebracht, hij heet Vlekkie. Van hem heb ik nog geen foto. Vlekkie is nog niet gecastreerd. Woensdagavond heeft hij André twee keer gebeten, dus daar moet wel rekening mee gehouden worden.

nijnen728.jpg
Woensdag is Chevy teruggebracht. Chevy is een voedster. Ze is een ex-opvanger, maar haar vriendje is helaas overleden. Haar eigenaren wilden niet meer verder gaan met konijnen en daarom is ze weer terug in de opvang. Chevy is een ontzettend mooi konijn, vind ik. Heb jij een leuke gecastreerde ram thuiszitten voor haar?

nijnen727.jpg
En gisteren is Saartje gebracht. Saartje is een voedster en het is een echte dame! Ze deed mij meteen denken aan Lola uit de opvang. Haar vorige eigenaren zeiden dat ze agressief was naar mensen en andere konijnen, maar dat hebben wij nog niet gemerkt.
Saartje mag wel op dieet, want ze is te dik!

Als laatste is er een nieuw konijn voor de familie Haas zelf - namelijk Groot-Lotharinger Venz. Een van hun eigen konijnen, Puma, is helaas vorige week overleden en zijn vriendinnetje Goldi bleef achter. Daarom wordt ze nu aan Venz gekoppeld.
Dit is hem:
Geupload met mijn Android - 15
Iedereen is helemaal weg van hem en we hopen natuurlijk ontzettend dat de koppeling gaat slagen! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten