maandag 15 augustus 2011

Zeven nieuwe rammetjes

Gisteren zijn er zeven nieuwe ongecastreerde rammetjes gebracht. De mensen waar ze vandaan kwamen hadden bij de dierenwinkel twee voedsters gekocht, maar het bleken een voedster en een ram te zijn. Hetzelfde verhaal bleek ook bij hun nichtje en van het een kwam het ander... Uiteindelijk zaten ze met 22 konijnen en hebben ze er zeven naar de opvang gebracht. nijnen639.jpg

Alle konijnen waren naamloos, behalve de grijze hieronder op de foto. Die hadden ze Nino genoemd. Nino was de tamste van het stel en hij is ook wel erg knap! Hij is 1 jaar.
nijnen654.jpg

De rest hebben wij namen gegeven:
nijnen643.jpg
Bradly, vernoemd naar het buurjongetje. Hij is 1 jaar oud.

nijnen647.jpg
Darrell, vernoemd naar het andere buurjongetje. Hij is ook 1 jaar.

nijnen645.jpg
Delfin, vernoemd naar het zoontje van Nadine. Hij is, je raadt het al, ook 1 jaar.

nijnen642.jpg
Dit is Ome Piet, Ome Piet is een half jaar oud.

nijnen650.jpg
Dan hebben we Patrick, hij is ook een half jaar.

nijnen652.jpg
En tot slot Joost van een half jaar.

De opvang zit nu bijna helemaal vol met rammen... We hebben maar 1 opvangvoedster die nog vrij is, Lola. Zo heb je een rammentekort, en zo zit de opvang juist vol met rammen.
Deze knappe ventjes worden binnenkort gecastreerd en dan komt er nog wat meer informatie over ze!

Phantom en Billie zijn nog steeds in de koppelfase en het lijkt goed te gaan tussen de twee! Binnenkort mogen ze naar hun nieuwe plekje gaan bij Kim.

Ook zijn er 2 konijntjes opgehaald: Ollie en Daniëls, die ik in de vorige weblog nog heb voorgesteld, wonen nu samen in hun nieuwe huis.

3 opmerkingen:

  1. De rammen, 11 in totaal worden volgende week donderdag gecastreerd. Nick en Frank, Charlie en Snuf gaan ook mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik duim voor ze dat de operatie goed gaat en dat ze allemaal een goed tehuis vinden!!! Er zitten wel hele mooie konijntjes bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. stiekem zitten wij ons hier in Heel al een beetje te verheugen op één van deze rammen.... We vinden Nino echt heel erg leuk.....maar Snuf is ook erg leuk..... we hopen snel te mogen komen kijken!

    Angelique

    BeantwoordenVerwijderen