zondag 28 augustus 2011

3 van de 10

zijn al gereserveerd! Nino, Snuf en Joost. Over ± twee weekjes mogen de heren gaan daten.
nijnen654.jpg
nijnen503.jpg
nijnen652.jpg

13-02-11005.jpg
Snuggel is gisteren opgehaald. Er kwamen mensen die thuis een voedster hadden zitten van 5 en op zoek waren naar een maatje voor haar. Ze zat eerst bij andere konijnen, maar dat ging niet meer zo goed. Ze wilden een wat ouder rammetje voor haar & dat was Snuggel dus. Ze waren helemaal weg van hem! Ze hadden de voedster niet meegenomen en daarom is Snuggel nu mee naar Neer, om daar met haar te daten! Als het echt niet klikt, komt hij weer terug.

Ook is er een nieuw konijn gebracht. Het is een voedster en ze heet Daisy. Ze is ontzettend lief. Sorry voor de slechte kwaliteit foto, mijn camera was leeg dus hij is met een mobieltje genomen.
Foto0099.jpg

2 opmerkingen:

  1. Snuf is erg welkom bij ons. We hopen dat het goed zal gaan tussen floortje en snuf! Zodat ze een leuk stelletje kunnen vormen en veel plezier met elkaar hebben. Groetjes ruud en astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo!

    aller eerst wil ik zeggen dat het echt super gaat tussen snuggel en zijn nieuw maatje :)
    echt een super leuk koppel samen!
    verder wil ik nog even melden dat mijn voedster alleen zat omdat helaas haar vorige maatjes zijn overleden , en dus niet omdat ze het niet met haar mede konijnen kon vinden :)

    heb foto's snuggel doorgestuurd naar jullie mail adres :)

    groetjes Noortje

    BeantwoordenVerwijderen