donderdag 25 augustus 2011

De castraties waren een succes!

Bradly, Darrel, Delfin, Joost, Ome Piet, Nino, Patrick, Snuf, Frank, Nick en Teuntje zijn vandaag allemaal gecastreerd. Het verliep prima. Aldus Nadine: Het castreren is goed gegaan, alle balletjes zijn verwijderd!

Gisteren zijn Phantom en Billie opgehaald door Kim. Na een moeizame koppeling, zijn de twee een superleuk stel geworden! Ze zijn hartstikke klef samen.
nijnen484.jpg
nijnen424.jpg

Ook is André gisteravond langsgeweest. André heeft thuis Droopy en ex-opvanger Snuffeltje. Hij wilde graag vrijwilliger worden en heeft daarom een avondje meegelopen in de opvang!

Binnenkort zijn er twee evenementen! Zaterdag 3 september is er de dag van het platteland bij de Boerenbond in Kessel. Sef, Nadine en ik zullen er ook staan met een Haas & Ko stand! Klik hier voor meer informatie over de dag van het platteland bij Boerenbond/Welkoop!

Zaterdag 17 september is er weer een open dag bij Haas & Ko, met verschillende activiteiten. Ook komt dierenarts Mariëlle van Zeijl weer om de konijnen in te eten! Beide entingen, tegen VHS en tegen Myx. Voor het inenten kun je je aanmelden via inenten@haas-en-ko.nl Het wordt een superleuke dag!

1 opmerking:

  1. Jeetje wat veel castraties! Das weer effe een lege portemonnee..;-)Veel plezier zaterdag, hopelijk zijn er veel mensen die wat opsteken van jullie voorlichting.

    Groetjes Diane

    BeantwoordenVerwijderen