dinsdag 10 januari 2012

En nog een keer: alle opvangers op een rijtje!

Na de aankondiging van Nadine voor de nieuwe start, blaas ik nog wat nieuw leven in de weblog met de konijntjes die er op dit moment zitten!

nijnen940.jpg
Als eerste een konijntje wat jullie nog niet kennen: Floortje! Een leuke hollandervoedster met blauwe oogjes.  Floortje is een lief konijn en komt graag bij je voor een aai. Ze is op zoek naar een leuke ram om samen mee op avontuur te gaan.

nijnen941.jpg
Ook hem kennen jullie nog niet: Flap! Een blauwe kleurdwerg ram - wat is hij schattig hè? Hij is een rustig konijn, maar dat maakt hem niet minder leuk. Flap is 4 jaar oud en moet nog eventjes wachten op zijn castratie. Natuurlijk mag hij wel alvast gereserveerd worden.

nijnen933.jpg
Nog een rammetje wat jullie niet kennen, namelijk Stitch! Britt heeft Stitch meegenomen uit een dierenwinkel tijdens haar stage. Hij zat daar, als klein, jong konijntje en hij had een flinke scheur in zijn oor (wat je nu nog kunt zien als je goed op de foto kijkt) - hij zat er erg verloren bij. Britt heeft voor hem gezorgd totdat hij oud genoeg was en het oor zowat genezen was. Daarna is hij hierheen gekomen, en iedereen is gek op hem. Stitch is een jong konijntje, actief dus nog, en hij houdt wel van aandacht. Ook hij moet nog even wachten op zijn castratie.

nijnen737.jpg
Nu gaan we verder met de konijnen die jullie wel al kennen. We beginnen met Denyce. Zij is een voedster van april 2011. Ze is samen binnengebracht met Tinus, een rammetje, die al herplaatst is. In het begin was Denyce wat schuw, maar nu is ze het oppakken gewend en een erg leuk konijn geworden! Ze vindt het fijn om los te lopen en zit vaak voor het deurtje te wachten tot ze eruit mag. Denyce zoekt een ventje waarmee ze samen haar tijd kan doorbrengen.

nijnen704.jpg
Ook Daisy zit nog steeds in de opvang. Een zwarte voedster met een leuke tekening en grappige plukjes! Daisy was erg knorrig in het begin, maar nu is dat alweer een stuk minder. Je moet haar alsnog rustig benaderen, maar uiteindelijk kun je haar best vasthouden of op schoot houden.

nijnen727.jpg
Dan deze dame: Saartje! Zij zit nog steeds in de opvang. Toen ze in het begin kwam, was ze redelijk dik, maar nu is ze alweer van goed formaat. Ik vind dat ze zo'n mooi kleurtje heeft :) Saartje vindt het super om los te lopen. Ze heeft alleen de vreemde gewoonte om in schoenen en broeken van mensen die in de ren staan te bijten, haha!

nijnen728.jpg
Chevy! Zoals al eerder vermeld, een ex-opvanger. Deze meid is weer teruggebracht omdat haar maatje overleed, in de hoop dat ze snel een nieuwe zou vinden. Daar is ze nog steeds naar op zoek. Chevy is een beetje een ondeugend, eingenwijs konijn, maar dat is helemaal niet negatief. Ze is erg leuk om naar te kijken :)

nijnen841.jpg
En tot slot, Reni. Een beetje een gekke foto van haar - op de website staat een leukere. Zij is samen binnengebracht met Gertie, die wel al herplaatst is, omdat ze samen zouden vechten. Ondertussen is Reni weer helemaal in haar sas, en zeker klaar voor een nieuw vriendje.

1 opmerking: