zondag 9 oktober 2011

Opnamestop en tijdelijke sluiting

Momenteel is er een opname stop in de opvang. Ook pension is niet mogelijk. Reserveringen die gemaakt zijn gaan wel gewoon door, maar er worden geen nieuwe reserveringen aangenomen.

Sef en Simone nemen even alles waar en zullen de lopende zaken gaan afhandelen. Hierdoor heeft de castratie van enkele rammen vertraging opgelopen. Hopelijk heeft men hier begrip voor. De laatste weken zijn er een hoop dingen mis gelopen. We gaan de opvang even reboosten. hokken opknappen, nieuwe voorwaarden en werkwijzen gaan we zoeken en hanteren.

Waarschijnlijk zullen wij tijdelijk verder gaan in een kleinere setting, en dan volgend jaar weer op volle kracht verder gaan.

openingstijden zijn tijdelijk aangepast, woensdag middag en avond zijn komen te vervallen. op zaterdagochtend zijn we voorlopig wel nog geopend, maar er zullen tijdelijk geen nieuwe konijnen bij komen. Voor ex opvangers zijn er natuurlijk wel nog mogelijkheden.

We zijn telefonisch niet meer bereikbaar, alleen per mail: info@haas-en-ko.nl

Graag verwijzen wij jullie naar andere opvangen via deze link: http://www.konijnenbelangen.nl/links/opvangadressen/index.htm

voor vragen over het gedrag van konijnen en koppelen (voorzowel ex-opvangers als alle andere konijnen) verwijzen we jullie naar konijnengedrag@hotmail.com Sef zal vandaaruit alle vragen beantwoorden!

Onze excuses voor het ongemak, houd onze blog en website in de gate voor meer informatie!

MVG Haas & Ko Team!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten